banner isbank

2022 TÜRKİYE KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASINA KATILACAK OLAN SPORCU VE VELİLERİN DİKKATİNE !

İlimizden 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonasına katılacak sporcularımızın "Spor Genel Müdürlüğü Spor Kafileleri Seyahat Yönergesi" gereği sporcu velilerinin kafile ile hareket edecek/etmeyecek 18 yaşından küçük  sporcular için   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisinden verilecek  Veli İzin Belgesi (EK-3/D)  formunu doldurarak imzalamaları gerekmektedir. İlçelerden katılacak sporcularımız bu işlemi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapabilirler.

Bu işlem e-devlet üzerinden de arama butonuna Spor Bilgi Sistemi (Gençlik ve Spor Bakanlığı) yazılarak Uygulamaya Git - İzin İşlemleri - Seyehat İzni - Çocuk Bilgileri ve Onay adımları takip edilerekte yapılabilir.


İlimizde kulüpler kendi kafile listesini oluşturacak olup,  herhangi bir  kulübün kafile listesinde yer almayan sporcularımız için ayrı kafile onayı alınacaktır. Kafile onayı bulunmayan sporcuların şampiyonaya başvurmuş olsalar bile yarışmaya alınmayacakları uygulama yönergelerinde belirtilmektedir. Bu durumdaki sporcuların  14 Ocak 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar katılım formunu doldurup  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Küçükler Şampiyonası Uygulama Yönergesi
Yıldızlar Şampiyonası Uygulama Yönergesi
Katılım Formu
Seyahat Yönergesi