banner isbank

2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonalarına Katılacak Sporcu ve Velilerin Dikkatine

tr1duyuru gifiSeyehat Taahhüt Belgesi ve Veli Seyahat İzin Belgesi e-devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemine girilerek de doldurulabilir. e-devlet üzerinden doldurulurken müsabaka adı kısmına 20-29 Ocak 2023 Türkiye Küçükler-Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya yazılmalıdır. Seyahat türü kendi imkanları ile seçilmelidir.

e-devlet üzerinden arama butonuna Spor Bilgi Sistemi (Gençlik ve Spor Bakanlığı) yazılarak Uygulamaya Git - İzin İşlemleri - Seyehat İzni - Çocuk Bilgileri ve Onay adımları takip edilerekte yapılabilir.


İlimizden 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonalarına Katılacak tüm sporcular için onay alınması gerekmektedir. Yarışmaların Uygulama Yönergelerinde ve yarışma sayfalarında da belirtildiği gibi ilin onay listesinde yer almayan hiç bir sporcu şampiyonalarda yarışamayacaktır. Yarışmaya katılacak tüm sporculara onay alınabilmesi için 18 yaşını doldurmuş sporculara, kendileri tarafından Seyahat Taahhüt Belgesi(Ek-4), 18 yaşından küçük sporculara, velileri tarafından Veli Seyahat İzin Belgesi(Ek-5) doldurulmalıdır.

Seyahat Taahhüt Belgeleri ve Veli Seyahat İzin Belgeleri İl veya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerine bizzat gidilerek doldurulacaktır. Bu işlemin 16 Ocak 2023 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.


Seyahat Yönergesi 

Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası Uygulama Yönergesi 

Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası Uygulama Yönergesi 

Seyahat Taahhüt Belgesi (Ek-4)

Veli Seyahat İzin Belgesi (Ek-5)